Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Zó draag je je stropdas casual!

draag je stropdas casual

Avondje stappen met je vriendengroep of borrelen met collega’s? Upgrade je oufit dan eens met een stoere stropdas! Huh? Een stropdas? Da’s toch iets voor naar kantoor! Is dat de eerste gedachte die nu in je opkomt? Lees dan snel verder, wie weet passen onderstaande trends ook bij jou!

Welke basis?

overhemd en spijkerbroek

Ga naar Accessoirewinkel.nl en kies jouw favoriete witte overhemd.

Neem als basis een wit of lichtblauw overhemd. Strak gestreken, liefst slim fit. Draag eronder je lievelingsjeans, dan kom je stoer maar zeker chill in je vel voor de dag. Laat je overhemd loshangen om je nonchalante stijl te benadrukken of draag je hemd in je broek en combineer met een casual riem. Bijvoorbeeld deze van Michaelis:

casual riem heren

Casual riem van Michaelis. Bekijk hier onze casual riemen.

Welke stropdas?

Je basis is klaar, daar kan niets meer aan stuk. Lekker eenvoudig, want keep it simple is vaak het mooist. Nu kun je losgaan op je stropdas. Kies je stijl en check voor welke stropdas je kunt gaan:

Stijl

Welke das kies je?

Bijvoorbeeld:

Smart casual

Zwarte smalle stropdas. Liefst een satijnzijde exemplaar om 's avonds extra op te vallen.
Kies jouw smalle zwarte stropdas hier.

smalle zwarte stropdas 
Creatief

Gebreide stropdas. Eventueel met een cool horizontaal streepdessin.
Kies jouw gebreide stropdas hier.

gebreide stropdas
Chic

Zijden stropdas. Liefst effen, een gestreept exemplaar doet als snel aan kantoorvloeren en banken denken.
Kies jouw zijden stropdas hier.

 zijden stropdas
Nonchalant chic

Een gemêleerd wollen model. Op koude voorjaarsdagen.
Kies jouw wollen stropdas hier.

 wollen stropdas

 

Welke stropdassenknoop?

Kies voor een simpele knoop zoals de Four in Hand. De dubbele Windsor en de Pratt knoop zijn voor een avondje uit iets té formeel. Voordeel van de Four in Hand is ook dat hij de allerbeste keuze is voor gebreide en wollen dassen. Deze dassen zijn vaak wat dikker en met een dubbele Windsor wordt het wel een erg dikke prop bij je nek. Let erop dat de stropdas na het knopen precies de bovenkant van je riem of tailleband licht aantikt.

four in hand knoop

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

hippe stropdas

Hippe stropdas

Deze originele stropdas lijkt zo vanuit het weiland geplukt, met zijn aaibaar zachte koeienvacht laat hij je twijfelen tussen another day at the office of het vrije buitenleven met je...

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×