Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Trendy pochetten! Nieuw op Stropdassenwinkel.nl

Trendy pochetten blog

Ben jij op zoek naar trendy pochetten? Op stropdassenwinkel.nl vind je het. Pochetten met een hip dessin of grappig motief van Monsieur Pochette.


Pochetten van Monsieur Pochette 

Eerst even voorstellen. Wie is Monsieur Pochette. Monsieur Pochette werd geboren in de jaren 80 en groeide op in Belgie. Het is een sociale jongen die het belangrijk vind om zijn vriendschappen te onderhouden, veel van de wereld te zien en herinneringen te maken met zijn vrienden. Monsieur Pochette draagt graag blazers en kostuums en houdt er nog meer van om te spelen met verschillende materialen, kleuren en prints. Hoe kan dat beter dan met een vrolijke pochet in de borstzak van jouw favoriete blazer? Herken jij jezelf in Monsieur Pochette? Bekijk dan hier de volledige collectie trendy en handgemaakte pochetten

Pochetten met polkadot

Pochetten met een stippen motief/ polkadot of zoals Monsieur het zelf noemt; ‘No balls, no glory’. Verkrijgbaar in rood met donkerblauwe stippen, geel met donkerblauwe stippen, groen met donkerblauwe stippen en wit met donkerblauwe stippen. Deze pochetten zijn handgemaakt van luxe Italiaans zijde en ontworpen in België.

Pochettes de luxe2

PCH-MP-06

Pochetten met voetballers

Monsieur Pochette trapt zelf graag een balletje en kijkt er graag naar voetbalwedstrijden in een goed gezelschap. Vanzelfsprekend heeft hij dan ook een pochet ontworpen met een dessin van voetballers. Deze multicolor pochet is door de diverse kleuren heel eenvoudig te combineren. Ben jij ook zo’n voetbal fanaat? Dan wordt dit misschien wel jouw favoriet!

Sexy pochetten

Wil jij indruk maken of jouw beste vriend een te gek cadeau geven, dan is de pochet met een sexy pin-up girl zeker een goede optie. De ecru pochet wordt in het midden gesierd door een pin-up girl. Door de verschillende vouwtechnieken kun je er voor kiezen om de dame niet of natuurlijk juist wel te laten zien. Benieuwd hoe je een pochet moet vouwen? Dat lees je hier.

PCH MP 07

Pochetten met kunst

Het beroemde werk van Monet, De Waterlelies. Wie kent deze schilderijen niet? De verschillende tinten groen en blauw in het schilderij of was het nou een pochet.. zorgen er voor dat deze pochet eenvoudig te combineren is met elke kleur groen of blauw.

Jeans pochetten

Net als jouw favoriete jeans, combineer je deze stoere pochet gemaakt van denim heel eenvoudig en past het bij elke kleur blazer. Nog een voordeel, deze denim musthave is alvast voor jou voorgevouwen. Zonder enige moeite steek je deze pochet zo in je borstzak.

Bekijk ook

colbert met pochet

Hoe draag je een pochet?

Met een pochet geef je op een snelle manier een persoonlijke touch aan je outfit. Daarom geven we je de beste tips op een rij voor het dragen van een...

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×