Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Top 3 Sinterklaas cadeaus

pepernoten

De goedheiligman is afgelopen zaterdag weer in ons land aangekomen, de kinderhartjes zijn sneller gaan kloppen in afwachting van de vooravond van zijn verjaardag op 6 december. De pakjesboot waar cadeautjes voor heel Nederland ligt opgeslagen – tussen 2 haakjes: hoe doet Sinterklaas dat toch altijd? – wordt door de zwarte Pieten leeggehaald om in de schoorstenen van brave Nederlandse grote en kleine kindjes te gooien. 

Ben jij als hulpsint op zoek naar een geschikt pakje voor je man, vader, oom of vriend? Dan is de aloude sinttopper ‘de stropdas' een beste keuze. Bij Stropdassenwinkel.nl bieden we een uitgebreide collectie stropdassen in diverse stijlen, materialen en dessins. Kortom, voor elk wat wils. En mocht de stropdas niet in de smaak vallen dan bieden wij een 30 dagen geld terug of omruil garantie. En dan nu, vol verwachting klopt ons hart, onze Sint Top 3:

  1. sinttopper 1De ‘altijd-goed-stropdas'. Met deze luxe donkerblauwe stropdas kun je er niet naast zitten. Hij is uitgevoerd in superzachte satijnzijde voor een rijke uitstraling. Feestelijk voor 's avonds en stijlvol voor overdag. Hij laat zich uitstekend combineren bij vrijwel alle overhemden en pakken. Deze ‘altijd-goed' stropdas is een modetopper die thuis hoort in elke mannengarderobe. Donkerblauwe satijn stropdas, prijs: € 19,95 


  2. sinttopper 2De ‘niet-door-oma-gebreide-stropdas'. Heeft degene die door Sint in de watten wordt gelegd reeds een uitgebreide stropdassencollectie waarmee hij zelf een winkel kan beginnen? Dan wordt het tijd om weg te blijven van de geijkte modellen en hem te verrassen met een gebreid exemplaar. Aangezien grijs de modekleur voor deze winter is, adviseren wij een gebreide stropdas in prachtig antraciet. Gebreide stropdas in antraciet, prijs: € 24,95 


  3. sinttopper 3De ‘smal-is-mijn-motto-stropdas'. Eigenlijk zou iedere man in het bezit moeten zijn van een skinny stropdas anno 2015, deze super smalle stropdas van E.L.Cravatte bijvoorbeeld is een echte musthave. Combineer hem zakelijk op een kraakhelder wit overhemd en slimfit jasje voor een fashionable business look of combineer hem met een trendy pochet voor feestelijke gelegenheden. Smalle zwarte stropdas, prijs: € 17,95

 

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

kinderstropdassen

Kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden.

stropdas voor de zomer 3

Welke stropdas kies je deze zomer?

Zijn stropdassen helemaal jouw ding of heb je binnenkort een zomerfeestje waar je in pak en stropdas verwacht wordt? Of misschien wil je ook gewoon een keertje een leuk alternatief...

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×