Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Kinderstropdassen

kinderstropdassen

Het trouwseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de kleintjes weer in het nieuw gestoken mogen worden. Voor een bruiloft wil je toch dat jouw zoon of dochter er nog net iets gepaster uit ziet dan anders. Wij van stropdassenwinkel.nl hebben het perfecte accessoire: -Een echte stropdas maar dan voor de kleintjes.

b65f8d79ef23fa414be98cea7f9fa0aa

De stropdassen voor kinderen uit ons assortiment kun je perfect combineren met een stropdas voor volwassenen. Je kunt dus met gemak het perfecte plaatje maken door vader en zoon af te stylen met een stropdas in dezelfde kleur.

Uiteraard zijn de afmetingen van de kinderstropdas anders dan die voor volwassenen, zodat de verhouding wel stijlvol blijft. De afmetingen zijn 120 cm x 5 cm en zijn daarom erg geschikt voor kinderen vanaf 140 cm tot 160 cm.

Wil jij jouw outfit nou helemaal afmaken? Er zijn ook bijpassende pochetten verkrijgbaar die je eventueel kleiner kunt vouwen, zodat deze ook uitstekend passen bij jouw kleintje. Wanneer jouw zoontje geen colbertje draagt, is misschien een pochet geen goed extra accessoire. Dan zijn misschien kinderbretels wel wat je zoekt!

kinderstropdas

De E.L. Cravatte kinderstropdassen zijn gemaakt van een hoogwaardig zuiver zijde met een luxe voering en zijn voorzien van een passantino. Net als papa!

Onze stropdasjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren en ook verkrijgbaar in grotere aantallen. Zit jouw gewenste kleur er niet bij? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

3559af49277254da75359b034c3a7864

Bekijk ook

Stropdassentrends 2020 blog

Stropdassen trends voorjaar 2020

Stropdassen zijn een leuk accessoire om outfit technisch mee te gaan in de verschillen stijl stromingen binnen de ‘fashion trends’.

stropdas voor de zomer 3

Welke stropdas kies je deze zomer?

Zijn stropdassen helemaal jouw ding of heb je binnenkort een zomerfeestje waar je in pak en stropdas verwacht wordt? Of misschien wil je ook gewoon een keertje een leuk alternatief...

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×