Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Het verschil maken met de juiste stropdas

Het verschil maken met de juiste stropdas

De juiste stropdas kies je niet zomaar. Welke stropdas past nu het beste bij dat wat jij wilt uitstralen? 

De stropdas is maar een klein kledingstuk of eigenlijk is het een modeaccessoire. Toch kun je meer indruk maken met een stropdas dan jij denkt. 

De stropdas kan het verschil maken tussen een nonchalante of geraffineerde uitstraling. Een stropdas dragen naar je werk staat voor kracht, traditie, respect en zelfvertrouwen. Eigenschappen die iedereen wel wil uitstralen na een quarantaineperiode. Het is weer tijd om indruk te maken op de werkvloer.

Een originele stropdas

Wanneer jouw werkomgeving aan de traditioneel kant is en er van jou verwacht wordt dat je dagelijks in pak op de werkvloer verschijnt, kun je natuurlijk helemaal los gaan en jouw collectie stropdassen uitbreiden. Je kiest dan elke dag een andere stropdas die misschien wel jouw humeur weerspiegeld, of stap eens uit je comfortzone en kies een opvallende stropdas zoals bijvoorbeeld een polkadot dessin in contrasterende kleuren. Ga jij liever mee in de traditionele sferen van het bedrijf, kies dan bijvoorbeeld een klassiek gestreepte stropdas maar dan in opvallende kleuren.

De juiste stropdas 

Ben jij een beginner in stropdassenland, dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten bij het dragen van de juiste stropdas. Let bijvoorbeeld op de lengte van jouw das. Wanneer de stropdas geknoopt is, mag deze niet ver voorbij de tailleband van jouw broek komen maar ook zeker niet te kort geknoopt zijn. Wil je hier meer over weten, we hebben dit hier uitgebreid voor je op een rijtje gezet. Zo sla je de plank niet mis. Een aantal basiskleuren moet elke stropdasdrager wel in zijn kast hebben. Denk bijvoorbeeld aan blauw of grijs. Twee rustige kleuren die rust en vertrouwen uitstalen.

NL de juiste stropdas

De juiste kwaliteit stropdas

Niet alleen het materiaal waar de stropdas van gemaakt is, is belangrijk. Ook hoe de stropdassen gemaakt zijn. Alle stropdassen die je vindt op stropdassenwinkel.nl zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gevoerd met een zachte vulling dat zorgt voor een luxe en rijke uitstraling. De polyester stropdassen van E.L. Cravatte koop je voordelig en zullen garant staan voor veel draagplezier. Ben jij opzoek naar een zijde stropdas met een luxe ribstructuur, dan vind je hier een grote selectie aan kleuren in verschillende breedtes en lengtes.

Top 3 best verkochte stropdassen

Bekijk hieronder de 6 best verkochte stropdassen voor aankomend zomer seizoen 2020.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×