Stropdassenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Een stropdas voor Oud en Nieuw!

Stropdassen voor oud en nieuw

Knallend het jaar uit met een feestelijk stropdas. Op stropdassenwinkel.nl vind je te gekke stropdassen om 2019 feestelijk af te sluiten!

Oudejaarsavond vier je graag feestelijk en in stijl. Wat draag jij dit jaar?

Goud is chic!

Ben jij op zoek naar een gouden stropdas? Op Stropdassenwinkel.nl vind je wat je zoekt. De gouden stropdas is verkrijgbaar in diverse tinten goud en verschillende materialen. Dé das die jouw outfit met oud en nieuw naar een hoger niveau tilt.

EenGouden stropdas2 goudkleurige das is niet alleen tijdens de laatste avond van het jaar een toepasselijke kleur. Goud is geschikt voor verschillende gelegenheden en ook nog eens eenvoudig te combineren. Ga voor een satijn zijde gouden stropdas voor een
op-en-top chique uitstraling, of kies een gouden stropdas in zijde met een fijne ribstructuur als je bijvoorbeeld wilt matchen met jouw zoon of dochter. Want er is natuurlijk ook aan de kleintjes gedacht.

Glitter stropdas 

Wat is er feestelijker dan een glitter stropdas. Heb jij met oudjaarsavond een feestje waar de dresscode feestelijk chic is, dan is een glitterdas in combinatie met jouw pak een uitstekende keuze. Kies bijvoorbeeld een zilveren glitterstropdas bij een donkerblauw pak en wit overhemd, voor een frisse en feestelijke look. Ga voor gouden glitters als jij echt wilt opvallen deze avond. Een gouden glitter stropdas combineer je eenvoudig bij een zwart pak en bijpassend overhemd.

Wil jij een onvergetelijke indruk achter laten, combineer dan jouw glitter stropdas met bijpassende glitter bretels. Ben jij toch niet zo’n dasdrager? Dan is een glitter vlinderstrik in goud of zilver, misschien meer wat voor jou. Bekijk hier het assortiment feestelijke vlinderstrikken.

Tot in de puntjes

Met alleen een stropdas, ben je als man natuurlijk nog niet klaar voor de laatste dag van het jaar. Stijl jouw feestelijke outfit af met een bijpassende pochet, feestelijke manchetknopen en hippe bretels.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×